søndag 11. september 2011

Agility

Den 3 september på Belgerspesialen deltok Kristin Måna og Red Amigo`s Angelius Chianti (Mira) i agility hopp kl1. Og denne ekvipasjen er det god grunn til å se opp for. Det ble seier enda engang for Kristin og Mira. Gjett om vi var stolte her oppe i Skien da:) Slike nyheter er jo alltid kjempegøy å få. Og man vet det ligger mye jobb bak en slik prestasjon. Så all ære til Kristin som er så flink med Mira:)
Legger ved ett bilde av Kristin og Mira
(Kilde: Kristin Måna)


(Fotograf: Asta foto)
Desverre er det dårlig med oppdateringen på hjemmesiden, må bare beklage det, men har litt datatrøbbel for tiden. Min pc er inne til reperasjon. Men regner med å få kommet igang igjen når pc min er tilbake. Nå går vi bare og venter på løpetid på frøkna her slik at vi kan få parret henne. Vi forventer parring i oktober. Om dere ønsker mer informasjon om det kommende kullet så gå enten inn på "future" eller kontakt meg gjerne, enten via mail eller tlf.
Ellers er det ikke så mye nytt som skjer her nede foreløpig. Blir vel mere fart når valpene blir født( om tispen tar seg da). Om hvem vet, kanskje det blir valper født på julaften i år også. Da ønsker vi fortsatt en god høst:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar