tirsdag 10. august 2010

Ny blogg og bilder

Nå har jeg skifta blogg siden blogtown er nesten nede hele tiden..knurrr. Siden vi hadde Shira her på besøk sist har det ikke skjedd så mye på hundefronten. Jo da, vi går turer eller sykler, og støtt innom sandtaket også. Men på husfronter derimot har det skjedd mye. Leiligheten som vi engang leide ut har vi nå flytta inn i:) Det har vært mye jobb her. Rivde alt ned og bygd det opp igjenn. Har hatt noen runder på søpla med alt vi har rivd ned. Heldigvis har vi en stor henger, men det er fort gjort å fylle den opp.
Her er nå den nye stua våres. Jeg har endel lister igjen å male, men blir bak bildet på en måte.

Ved skyvedøren er de berømmelige men foreløpig umalte listene....ser ikke frem til å starte på de imorgen nei. Men er vel like greit å bli ferdig med.

Her kommer vi da rett ut til svømmehallen....under den lyse laminaten ligger det ett svømmebasseng som vi skal åpne. Men først male tak osv. Vi må jo også inn med avfuketer og litt div. utstyr som hører til, men håper å få det klart før jul. Men slikt tar tid, for vi må rive veggen til venstre også. Jo da vi blir nok ferdig en vakker dag.

Her er ett bilde fra sandtaket i slutten av juli. Er herlig for hundene å løpe fra seg der nede, uten å sjenere noen. Skal nok få lagt inn noen flere bilder fra turer etterhvert, men å sitte foran pc lenge av gangen er ikke det jeg har mest tid til, da tar jeg meg heller en tur med hundene når jeg har mulighet til det.

På mandag starter hverdagen for fullt også. Da skal Henrik på skolen igjen, og nå starter han i 3 klasse....wow hvor blir det av tiden, den bare raser avgårde. Så er det forball og sjakk også, joda her skal vi få nok å gjøre ja. Inntil neste gang, ha en flott uke :)

1 kommentar: