fredag 7. januar 2011

Tiden går

Skulle liksom ha skrivd noen ord for en stund siden, men har vært mye å gjøre i høst med skole, hus og barn. Så fritidsproblemer er ikke så stort tema for tiden, er vel heller motsatt, hvordan få mer tid. Og så klarte jeg selvsagt å  glemme både bruker og passord til bloggen her. Joda, og da er det jommen ikke enkelt å komme inn. Men nå tenkte jeg å få lagt ut litt bilder i bloggen i helgen, og kommer også til å bruker bloggen som nyhets side for hjemmesiden.

Siden sist så har 4 av valpene debutert som junior på utstilling.
I Kongsberg stilte vi med 3 stykker, resultater ble som føgende:

Red Amigo`s Hc Aliana Bairrada   " Azka" 1   1-1 Hp  jk
Red Amigo`s Hc Alessandria Baldo " Lykke"  1-2 Hp  jk
Red Amigo`s Hc Alex Rôsen  " Karo"                 1-1 Hp  jk

valpene eller rettere sagt juniorene våres fikk flotte kritikker:)
Neste junior ut var Shira, hun ble stlit på Nordisk i Lillestrøm for en dommer som delte ut blått og gult om hverandre, til og med en Nuch hann forsvant ut på gult!!

Red Amigo`s Hc Alkoomi Shiraz   " Shira"    2jk

Å få blått på en slik dag tar hverken jeg eller eierere så høytidelig, Shira er flott jente med alle føttene godt plassert og hodet på rett plass:)
Er forøvrig veldig godt fornøyd med kombinasjon, har fått stødige vapler med flott utseende, helt objektivt sett. Ble ikke noe valpekull ifjor siden jeg går på skole, men vi satser på nytt kull til høsten, bestillinger kan foretas:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar