onsdag 4. januar 2012

Velkommen 2012

Nytt år og nye muligheter. Har fått litt røngten resultater av Hanne når vi gikk tur med hundene i romjulen. Red Amigo`s Hc Alessandria Baldoo(Lykke) har A hofter men desverre C albuer.... Red Amigo`s Hc aliana Bairrada(Azka) har både A hofter og A albuer. Så da mangler vi kun røngten resultater på sistemann:) Ellers så er resten av kullet røngtet.
Legger ved noen bilder av de vakre damene:)Har kommet meg igjenom eksamen og bestod. Så nå har vi begynt på nytt semester, og nye muligheter. Vi skal i dette semesteret også i praksis slik vi var i det forrige. Vi er i dette skoleåret utplassert på ungdomskole. Noe som er moro og utfordrende. Aller mest artig er det å treffe ungdommen og være med på hvordan timene foregår og hva som ligger bak undervisningen. Vi har også laget prøve, gitt den ut, og rettet den. Artig å være med på slike prosesser, dermed får man også mer følse av hvordan yrket er. Vi skal ikke ut i praksis riktig ennå, men ikke lenge til.

Vi har hatt flotte romjulsdager, vi har kost oss med lange turer i det grønne. For snø har vi ikke. Er kun regn, og med regnet kommer det såpeglatte veier. Så av og til er det som å lufte bambi på isen. Men har funnet oss en rute som går via et jorde som mange slippe hundene på og der er det ikke glatt. Dermed får de 4 bente løpt av seg litt energi uten at man skal være redd for strekkskader.
Med dette sier jeg fortsatt god vinter.....grønn eller hvit. Og håper alle får ett fremgangsrikt år 2012.


1 kommentar:

  1. Hei! :) Det er en fin blogg og hjemmeside du har, i tillegg til flotte hunder! Vi er en familie på 3, og vi har snakket om å anskaffe oss hund etterhvert, og tervueren er en av de vi ønsker oss mest.. Vi bor i Skien og jeg lurer på om kanskje det er noen muligheter for å hilse på hundene dine en gang? Gjerne høre hvordan du kombinerer det å bo "i byen" med å ha så aktive hunder osv.. :) mvh. Marie Torsnes

    SvarSlett