mandag 22. oktober 2012

Helgetur til Eidsvoll

Litt sent ute med oppdateringer, men endelig litt nytt. Cama har fremdeles ikke fått løpetid, så det er bare å vente på henne. Denne helgen her var meg og Merete(eier av Karo) på en liten jentetur. Vi pakket hunder og rot inn i bilen og reiste opp til Letohallen. Jeg hadde forøvrig lånt med søteste Azka av Ina, noe som var full klaff siden hos henne var det nemlig navnfest for Eskil:)

Både Azka og Karo var påmeldt til Letohallen. Azka kun på lørdag og Karo begge dager. Det var dommerbytte begge dager og hadde ingen anelsen om hvordan dette kom til å gå. Dommer på Lørdag var Carsten Birk, han ga Karo exl og nr 2 i klassen, han holdt tilbake Ck på ham for han røytet. Greit nok. Så da var det inn i ringen med frøken Azka, håpet på rødt her også. Men det gikk jo over all forventning, hun fikk Ck, Cert og BIM:) Så da kan man jo si at vi smilte veldig pent.
Søndag var det kun Karo vi stilte, det var 6 terver som var påmeldt. Og jommen gikk det ikke våres vei nå også, Ck, Cert og BIR!!!!!!! Yess, skal si gutten har gjort det godt i det siste.Vi ventet på gruppa, men til ingen nytte, ingen av belgerne ble plassert, men vi fikk vist frem den flotte rasen våres:)
Det ble en lang og koselig helg, nå er man tilbake til hverdag. Skal sette inn noen nye bilder litt senere. Ha en super høst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar